OVER ONS

Vandaag gebeld, voor dat je het weet hersteld.
PAULUS service is gespecialiseerd in elektro herstellingen, plaatsing en verkoop.

OVER ONS

Vandaag gebeld, voor dat je het weet hersteld.
PAULUS service is gespecialiseerd in elektro herstellingen, plaatsing en verkoop.

Wie zijn we?

Paulus, dat zijn Sam en Jelle Paulus, twee broers die samen de familiezaak Paulus verder zetten. Trouwe klanten weten dat Paulus al vele jaren een gevestigde waarde is in Kessel-Lo.

Electro Paulus
Electro Paulus
Electro Paulus

Historiek

1978: Chris Paulus richt ‘electriciteit ondernemingen Paulus CH’ op. Oudere klanten herinneren zich zeker nog de eerste winkel op de Tiensesteenweg naast de kerk. Wie herinnert zich nog deze vintage camionette? Chris en Martien verkochten hier huishoudtoestellen van Bosch en radio’s van Telefunken.

1992: Chris en Martien bouwen een nieuw en groter pand aan de Martelarenlaan. Toen werd het gamma uitgebreid met televisietoestellen van Blauwpunkt.

2003: Zoons Jelle en Sam stappen mee in de zaak. Sam bouwt de elektriciteitswerken verder uit terwijl Jelle het dagelijks reilen en zeilen in de winkel voor zijn rekening neemt.

2011 : Jelle en Sam nemen de fakkel over van hun ouders en worden zaakvoerders van Paulus BVBA. Het gamma van elektrotoestellen werd ook sterk uitgebreid.

2012: Elektro Paulus wordt lid van aankoopgroepering Excellent. Ook deze zet zorgde voor een nieuwe diversiteit binnen het aanbod met onder andere Samsung televisies.

2016: Een nieuwe hoofdstuk voor het familiebedrijf breekt aan. Paulus krijgt een dubbele focus op enerzijds de servicedienst en anderzijds het maatwerk voor keukens en badkamers. De traditionele elektrowinkel maakt plaats voor een vernieuwde showroom en website met een selectie van kwaliteitsproducten. De gekende service is uiteraard behouden!

Jelle & Sam Paulus

Klik hier om meer te weten te komen over onze service.